Doftande kryddväxter

Kryddgården en varm sommardag....dofterna är fantastiska.(kryddgården i sina två delar, silverpäron bland gräslök och salvia, snart blommande gul lök (kvar sen förra året), ananassalvia, egyptisk luftlök, gammal mjökkanna i blåregn- och kaprifolspaljé, kryddalvia, kummin- och citrontimjan, muskatellsalvia, rosa officinalis) 

Kommentarer

 1. Hej Lotta!

  Vad gullig du är.... tack för dina snälla hälsningar........ :-) Lycko dig som har en kryddträdgård... och en väldigt fin sådan.... Minns när du visade bilder på häcken du fått, som inramar området. Deet är så snyggt! Kan riktigt känna doften från alla kryddväxter i värmen som är nu. En liten hand ut och man får doften på fingrarna....

  Vad är det för spännande lökväxter du har? Och så blir jag nyfiken på växten som är på översta bilden till höger - den silvriga..... (är det silverpäron...?)

  Ha en fin söndag!

  Sommarkramar Charlotte

  SvaraRadera
 2. ...och jag undrar vad den nedersta till vänster är....

  SvaraRadera
 3. vilken härlig kryddträdgård du har!

  SvaraRadera
 4. Nu är namnen på plats också. Helt rätt Charlotte - den lilla spretiga saken är ett silverpäron under uppbyggnad. Det nere till vänster är muskatellsalvia, uppdrivna från frö från kryddträdgården på Glimmingehus. Hoppas på en blålila variant också som är ännu vackrare.

  SvaraRadera
 5. Misstänker att det är med en kryddgård som med en barrskog - ju varmare desto starkare dofter.
  Måste vara underbart att sitta där och känna alla lukter - lite som tjuren Ferdinand.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Hej!!

  Härlig kryddträdgård du har!!
  Känner nästan dofterna genom datorn!!

  Hoppas du får en härlig vecka, kram Camill.a

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick