Skördefest!

Direkt från vårt växthus:
Kommentarer

 1. Sweeeeeet, Lotta!
  Man riktigt ser hur mjuka och ludna de är där de ligger förföriskt i den vackra skålen.
  Kanske en skål med persikor ikväll istället för chipsen när du sätter dig på soffan med fötterna på bordet?

  Trevlig helg!

  Annelie

  SvaraRadera
 2. Hi hi...
  Jag är najs... för det mesta.
  Jag läste din kommentar hos Hillevi där du skrev att du skulle äta chips ikväll och kunde inte motstå frestelsen att skriva det jag skrev.
  Fast nog är det en fantastisk tanke att ta persikorna till en efterchipsenrätt.

  SvaraRadera
 3. Det ser SÅÅ GOTT ut, och de är så vackra, ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Nice!!! Åh vad härligt med egna persikor!! Är dom egenplanterade och hur lång tid har trädet stått i så fall?! Vill också ha!!! Så söta, ludna och goa de ser ut.

  Kram,
  S.

  SvaraRadera
 5. DET kan man kalla skördefest.... Vad är några ynka äpplen mot exotiska persikor.... Vilken rikedom.... Lycko er! De ser såå luddiga och mjuka ut som de finaste persikorna ska göra.... Ljuvligt................ Å dom har du odlat själv.... Imponerande.... :-)

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Jag säger bara wow...wow....vilken lycka

  SvaraRadera
 7. Milda himmel! Nu bara svimmar jag rakt av!!!! Vad är det för sort? För visst ser jag väl persikor??? Trodde inte de gillade växthus?! Hur fel som helst tydligen! Berätta, berätta, är de goda? Är de svårodlade! Grattis till den underbara skörden!
  Charlotta

  SvaraRadera
 8. Åååh vilken magnifik skörd och egenodlad dessutom - helt otroligt! Jag trodde inte heller att persikor gillade växthus så jag instämmer med Madame C - berätta hur du gör, snälla...

  Hälsningar Åsa

  SvaraRadera
 9. Gott!
  Mina trillade av alla innan de hann mogna.
  Njut!
  Kram Pella

  SvaraRadera
 10. Himmel, vilken skörd! Är de så goda som de ser ut? Jag är ny besökare på den här bloggen, den ser spännande ut!

  Hälsningar
  Katarina

  SvaraRadera
 11. Jag gör absolut inget alls utom klipper, klipper och åter klipper grenar. Jo, förresten, jag hjälper till med en pensel vid pollineringen på våren. Trädet heter 'Frost' och köptes för 8 år sedan. Stod först ute med krussjuka två säsonger. Flyttades in i ett alldeles för mörkt växthus där det växte bra men gav inga frukter. Till slut flyttades både hus och träd och efter två år började det ge massor med frukt. I år över 100 stycken! Jag tror inte det kan stå kvar alltför länge då det växer så det bokstavligen knakar i glaset. Sköldlöss och myror är största problemet, men också att man får vara på hugget när frukterna mognar för de rasar i backen väldigt snabbt. Men goda är dom...och nu är dom slut!

  SvaraRadera
 12. DE var ingen dålig skörd!!!!!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick