Det blev ett regnbågsrum

Äntligen kan jag koppla in datorn, slå mig ner med gott samvete och njuta av mitt 'fixade' arbetsrum. Det blev lite lekstuga här till slut, när jag släppte hämningarna och slog mig lös bland de gamla färgburkarna, men roligt har jag haft. Jag tror till och med jag ska ta med mig burkarna ut till växthuset till våren. Lite regnbågsfärgade odlingslådor till morötterna låter väl fint?K har stått i dörröppningen med höjda ögonbryn men till slut klev han in för att bygga min tidningshylla. Sen kan ni ju själva döma om ni tycker han följde min idé:  två 'pilaster'-liknande hyllor på väggen bakom dörren - bredvid anslagstavlorna.
Själv påstår han att min ritning hade kapacitet att "hålla tio tidningar och en plastanka - nu får du plats med allihop och du kan samla i fem år till". Det är ju tur att experterna rycker in ibland, jag får väl ge honom en liten kärleksgåva i morgon. En tidning kanske... och så hoppas jag själv på en stor bunt mixade tulpaner för de hade gjort sig perfekt i mitt regnbågsrum.

Ha en riktigt härlig alla hjärtans dag

Kommentarer

 1. Hej!
  Länge sen!
  Oj vad härligt med all färg!
  Jag är så feg önskar jag hade ett sånt där'lekrum':-)
  Vilken vacker header bild nu är jag så trött på kvällskvisten fniss så jag ser inte vad det är...men fin :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Vackert och väldigt trevligt med färg!
  Ha en fin Alla hjärtans dag! /Bea

  SvaraRadera
 3. Fint det blev! Härligt med lite färger. Tidningshylla det önskar jag mig visst också..fast jag vet inte var den skulle vara, finns inte riktigt plats.. kram Sophia

  SvaraRadera
 4. Hoppas du fick dina regnbågsfärgade tulpaner för det kan du vara värd efter att gjort så fint i ditt rum.
  kram mia

  SvaraRadera
 5. Så bra de blev :) vilken härlig insektstavla Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Vilket fint arbetsrum du skapat.Mitt behöver också en ansikslyftning.Lite ny färg på väggarna,några nya hyllor och vips är det som ny.Jag behöver bara kommer mig för att göra detta.

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blev! Tack för boken, den damp ned i brevlådan för en tid sedan. Jag har redan fått goda tips ur den!
  Ha det fint!
  Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Överblick

Vy Tre