Kaos och dragning


Projekt Arbetsrum pågår för fullt:

Lagerhyllan från källaren är uppsläpad, skurad och fylld med trädgårdsböcker. Check!     
Väggarna är inte klara eftersom färgen tog slut och jag har inte tålamod att vänta på, dels att färgaffärens ska öppna och dels nästa lediga målartillfälle. Nej, ner i källaren och hämta upp småslattar från tidigare målningsarbete. Färgrutor bakom vägghyllor kanske blir snyggt. Jag börjar lite lätt med 'papaya', sen har jag 'troll', 'tångruska' eller illande blått kvar att välja på. (Vad har vi egentligen haft för väggfärger!!??)


Hhmmm, blir det inte bra får jag väl dölja allt med en utav de stora anslagstavlorna som just nu står på golvet och hålls på plats av dammsugaren.
Tidningshögarna är ett värre problem. Jag vill inte ha dem balanserande överst på bokhyllorna igen. Får grunna lite på den lösningen. Jag har en idé men då måste jag involvera K och då brukar det ta vääääldigt lång tid.


Som lite uppmuntran i kaoset låter jag den gamla tavlan med texten 'Ordning är bara för idioter - genier behärskar även kaos' ligga väl synlig. Funderar lite på att schablonmåla texten direkt på väggen.
Uppmuntrad blev jag också i går kväll då vi såg HippHipp-killarnas föreställning 'Köp mjölk, skriv bok'. Jag skrattade faktiskt så tårarna rann, och en mugg som passar en inbiten list-skrivare fick följa med hem. Den står nu på mitt väldigt tomma skrivbord framför min för ett enda ändamål inkopplade dator:


Dragning!

På första lappan står det Ulrica Otterling
och på nästa AnnaH.

Maila mig era adresser på lottaslund@hotmail.com så skickar jag böckerna (så fort jag hittat dem ;-))


Nu har färgen torkat så jag får koppla ur datorn igen för andra strykningen.


Kommentarer

 1. hihi...här är också kaos! vi håller ju på att "sanera"/renovera/tapetsera våra två f d barnrum...Det är ju bara 7 (sju!) år sen den yngste lämnade hemmet. Men nu är det på gång, ett av rummen är klart, och i hall, vårt sovrum, datorrum, garderob, tvättstuga finns nu allt, som haft sin plats i dessa rum! HUR mycket har man sparat!? Och varför!? Känns så skönt för var sopsäck vi fyller...En låda finns just nu med säkert 50 rådjurshorn, monterade o färdiga, de fanns inte i dessa rum utan i datorrummet!??? suck...
  Men fint blir det säkert hos både dej o mej...nån dag...
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. AnnaH! Är det jag det?!!! Åh vad rolig. Jag som har ett nyväckt intresse för förökning (vad det gäller växter alltså, barn har jag nog av känns det som just nu) ;-)

  Vi konstaterade precis här hemma att vi bor för litet. Eller har vi för mycket grejer?
  Jag förundras över alla typ inredningsbloggar där det ser ut som att alla bor i full ordning. Barnens rum är superstylade med små galgar i matchande färger osv. Här är det totalt kaos istället. Jag plöjer mig fram genom Duplo och plockar ständigt...
  Hos dig verkar det dock vara under kontroll :-)
  Ha det fint!
  Anna

  SvaraRadera
 3. Det blir säkert jättebra när det är färdigt! Själv håller jag på att måla om köksluckor och lådor, inte helt lätt eftersom köket används väldigt flitigt, vi har en hel del färgfläckade kläder nu...
  Den föreställningen borde man ju se, när man nu har den på hemmaplan!
  Grattis till vinnarna!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Spännande med projekt! :) Jag har precis kastat bort alla tidningar jag hade, förutom en! Så om förvaring är ett problem så är ju det alltid ett alternativ ;) Jag har å andra sidan varit rätt så radikal i mina utrensningar.
  Lycka till med målningen, det blir nog jättebra! Och grattis till vinnarna :)
  Ha d fint!

  SvaraRadera
 5. Hej Lotta!!
  Gillar din inställning till projekt arbetsrum! Bra uttryck att ha på väggen. Själv gillar jag just nu "Endast tråkiga människor briljerar på morgonen." (Oscar Wilde - eller hur det kan tänkas stavas..) Skulle kunna tänka mig att ha det i sovrummet - eller (utan)på min kontorsdörr på jobbet kanske?

  Kram!
  Stina

  SvaraRadera
 6. Oj, vad ni donar! Det kommer bli jättefint arbetsrum:)

  Grattis till vinnarna och tack för fin tävling,
  Charlotta

  SvaraRadera
 7. Vilket helt underbart inlägg!!Grattis till vinnarna!
  Men du vad gör du med tidningarna??? Har du nåt bra tips???
  Ha en fin fin vecka /Gela

  SvaraRadera
 8. Jag blev så glad över att jag hade vunnit att jag inte läste inlägget förrän nu. En sådan tavla skulle passa bra hemma hos mig också. Muggen likaså. Akta dig så att du inte sorterar så mycket att du inte hittar något. ;-) Tack igen för vinsten!

  SvaraRadera
 9. Oj, vad ni grejar... ;-) Grattis till vinnarna!

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 10. Hahaha.... Nu fick du mig att skratta! Bästa Lotta! Jag blir alltid på så gott humör när jag kikar in till dig. Det gjorde nästan inget alls att jag inte vann.. ;)
  KRAMAR!

  SvaraRadera
 11. Och grattis till vinnarna såklart.. ;)

  SvaraRadera
 12. :) ja visst ska de gå fort när man vill göra något :) Kram Suss

  SvaraRadera
 13. Läste med förtjusning ditt inlägg och tänkte lite putslustigt påpeka (obs inte föreslå), att det finns folk, som anser, att gamla tidningar bör kastas bort. Men så läste jag ditt förra inlägg och nickade och skrockade för mig själv, att här har vi en klok kvinna...
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick