En lek med färg

Jag tycker mycket om det rosa och rostfärgade hos prydnadsäpplet Malus eleyi nu på vårkanten. Förra året försökte jag plocka upp rostfärgen med tulpanen 'Cayenne' som står längst bort i rabatten. I år provar jag att lägga till det rosa i form av tulpanerna 'Purple Dream' och 'New Design'.  De ska i sin tur matcha löjtnantshjärtat längst bort bredvid bänken som ska växa sig stora och fina tillsammans med gulgröna hostor - är det tänkt. En nyköpt Acer palm. 'Dissectum Garnet' (jag fick den billigt för ''ingen vill ha en sådan sned planta'') och azaleans knoppar tillför ytterligare rost medan jag med spänning väntar på hur pionerna 'Coral Charm' ska passa in. Jag har tyvärr inget färgminne så allt måste ses 'på riktigt' innan jag vet om det blir bra eller inte. Hittills är jag nöjd.....och förresten... ni är ju bara guld värda!!! Tusen tack för planteringstipsen jag fick i förra inlägget. Jag tror allt ska prövas!!

Kommentarer

 1. Härliga färger tillsammans! Gillar din kombination av mörkt rosa med det rostfärgade.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, så vackert och så vilsamt det ser ut! Mycket lyckade kombinationer!
  Om det är litet halvskuggigt, som jag tycker att det ser ut, så brukar löjtnantshjärtat hålla sig fräscht mycket längre än i solen, så det kommer att bli jättebra!

  Kram/Märit

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga färgkombinationer, så vackert!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. fint att fånga färger så de passar ihop :) det ser verkligen snyggt ut de du visar upp Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Tjusigt!Härligt med lite nytt till trädgården.
  /Anja

  SvaraRadera
 6. Härligt med färg! Tycker också att det blev alldeles toppen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick