Äntligen klart.... och så på´t igen!


Detta långlivade projekt (påbörjades för snart två år sedan) är nu äntligen... snart... klart. Virke från vår gamla entrétrappa, överblivna staketstolpar och annat diverse hopplock har fogats samman till ett litet trädäck. Lite snett och lite ojämnt och med en förväntad hållbarhet på ca 5 år. Stolarna var vita men grålaserades för att smälta in i omgivningen och nu återstår det roliga med att få det att växa vackert runtomkring...

... och göra något åt utsikten!

Dagens överaskning var att finna gräsmattan uppgrävd när jag kom hem från jobbet idag. En bra start på dammbygget.Men oj vad jag ska rulla grästorv i morgon. Muskelbygge kallas det visst.

Kommentarer

 1. Det är ju tur att det är ett kul sätt att bygga muskler ;) Drömmen, bilden av resultatet.... Har nog aldrig hänt att jag kommit hem och någon tagit ifrån mig trädgårdsjobbet. Ni kommer få en fin vy från lilla platsen - gärdsgården var fin emellan.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 2. Det där ser kul ut, vilket härligt projekt och musklerna får ni på köpet!
  Kör hårt!
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Oj, vad ni ligger i ! Trädäcket blev ju jättefint. Gillar när man kan återbruka material. Det blir en annan känsla.

  Hoppas ni haft en fin Valborg
  /Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick