Färgslattar

Det blev lite krukmålning även denna sommar. Färgslattarna börjar ta slut men vissa går bra att blanda med nya spännande resultat. Gult och blått blir som bekant grönt, så det fick bli gröna krukor med skogsmotiv i guld. Motivet på krukan till vänster ska föreställa livsträdet Yggdrasil. Ju mer jag målade desto underligare blev formen, men visst är det lite av charmen med hemmafixat. 
När jag ändå hade alla burkar och penslar framme gick jag loss på de gamla terrakotta-lyktorna också. Nu kan jag knappt vänta tills nästa varma sommarkväll med trevligt sällskap i lyktornas sken.

Kommentarer

 1. Visst är det roligt att fixa till saker. Gillar dina lyktor, fin form på dem, och resultatet av ditt måleri, blev riktigt bra.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Deilig å få tid til å drive med litt annet enn direkte hagearbeid.
  Er nok fortsatt der at jeg vil ha terrakotta fargeselv. Men fint å se hvordan det ble hos deg med krukker og lykter.:-))
  Fortsatt god sommer!!

  SvaraRadera
 3. Skikkelig artistisk gjort :-) Ja, det blir nok flott med levende lys i de lyktene. Ha en fortsatt riktig fin sommer.
  Stein

  SvaraRadera
 4. Lyktorna blev/är helt underbara ! Kul å pyssla :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick