Så mycket yta....


Jag hade en gång en syrenberså.... den är nu halverad.... och kvar är en kraftigt nerklippt syrenhäck, en stenrundel och massor av bar jord. Över alltsammans sträcker sig grenarna från grannens enorma hassel. 
I ena hörnet har jag lämnat kvar en stor, risig doftschersmin - just för doftens skull och naturligtvis för att det från början är ett skott från min morfars gamla buske.  I det andra hörnet står komposten kvar ett litet tag till. 

Jag vet nästan aldrig direkt hur nya planteringar kommer att se ut. Det får helt enkelt växa fram efterhand. Just nu är min in plan: gul daglilja, blå, lila och gul iris, lila näva, gillenia, salvia och daggkåpa, lila allium, lila och blå hyacinter och massor av påsk- och pingstliljor......och in smög den lilla brokiga buxbomen som behövde flyttas från entrérabatten.

Kommentarer

 1. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
  Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  SvaraRadera
 2. Kul med nytt utrymme att skapa på. Här brottas jag ständigt med alla nya syrenskott som sticker upp. Vilken livskraft.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick