Snabbaste mässbesöket

Vi var i Köpenhamn igår med show och disco (!) på kvällen. Natten tillbringades på ett litet hotell vid Istedgade - den ökända gatan 'som aldrig sover'. Eftersom danskarna envisades med att uttrycka sin glädje över att det var lördagkväll halva natten så sov vi inte heller många timmar! Vi har övernattat här förr så det var något vi var förberedda på. Däremot blev K 'glatt' överraskad i morse när jag halade upp en fribiljett till mässan i Malmö och sa att 'vi måste bara göra ett snabbt besök här innan vi åker hem - jag kör!'

Så med K sovande i den olagligt parkerade bilen utanför tälten gjorde jag ett mässbesök i ett rasande tempo.
Lite inpiration hann jag få med mig hem i kameran.


Här kom jag direkt att tänka på de illandes gröna sålådorna som jag ondgjorde mig över för ett tag sen. Här hade de verkligen smält fint in. Själv fastnade jag för stolen - ett sommarprojekt kanske?Den här idén tyckte jag var underbar inför julen. Hädanefter får det vara slut på trista önskelistor på kylskåpet. In med granen och fram med lapparna så är den snart färdigklädd.Fågelholkarna och extra breda gungor i våningar - med pinnstaket - ännu ett sommarprojekt?Jag vet jag har fått en sån här glansig figur av någon trendkänslig kompis någon gång - nu vet jag hur den ska placeras för att komma till sin rätt.
Till höger en bild på hur ett arbetsrum ska se ut. Jag blev störtförälskad i detta. Varför ska man sitta på en kontorsstol när man kan vräka sig i en solstol. Och mappar fulla med bilder kan man glömma - upp med dem på väggen bara.


Jag gjorde några inköp också av bara farten:  äppelsalvia 'Golden Delicious', melonsalvia 'Honey Melon', bananmynta 'Banana', glanstagetes '4 Seasons Tarragon' och hängpetunia 'Mystic Phantom' hette mina mässklipp.


 Med andan i halsen...

Kommentarer

 1. Så härligt med lite vår o sommarinspiration.. får mig att må lite bättre och dina små plantor låter väldigt spännande.. vilka häftiga smaknamn.. =). Ha det gott/Monica

  SvaraRadera
 2. Oj, mycket inspiration, förstår jag!

  SvaraRadera
 3. Du hann en hel del verkar det om//Britt

  SvaraRadera
 4. Härliga vår som bjuder på mässbesök och massor av inspiration.
  Ha en fin vecka!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 5. LÅter kul med Köpenhamn, nej Istedgade där är det aldrig tyst. Hade en ateljé på en tvärgata i ett gathus där ett slag när jag bodde i Köpenhamn, lite ruffigt, men billig hyra..
  Lustigt att du fastnade för önskegranarna med! kram Sophia

  SvaraRadera
 6. Puh jag vart nästan annfådd jag med;-)
  Stolen i pil är ju hel läcker!!!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 7. Ja, mycket fanns det att titta på - men bara några guldkorn kunde jag hitta. Den där pilstolen var ett av dem...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder, jag gillar också arbetsrummet med alla bilder, funderar som bäst på att göra något liknande här hemma.

  SvaraRadera
 9. Tycker du hann med mycket, så där i farten, med maken väntandes i bilen utanför...... Vilket fantastiskt arbetsrum.......helt underbart kreativt!
  En sån där hängade gung-hylla skulle jag kunna tänka mig.....
  Ser fram emot att få se din glansiga figur någonstans i din trädgård..... :-)

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 10. Bra sätt att ha gran om man är trångbodd....
  Vår nu...skrev jag på min önskelapp ;))
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 11. Vilket fint kontor! Och inte behöver man någon dator som håller reda på alla bilder heller - när man kan ha dem så fint på väggen!!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick