Först ut!

Hur vackra och fascinerande de än är så börjar det faktiskt bli lite enformigt med trollhasseln som enda färgklick i trädgården. Därför blir den första krokusen alldeles speciellt uppmärksammad och jag känner att våren rycker ytterligare lite närmare.  Tyvärr ser jag nya snöflingor på väderprognosen till i morgon, vilket gör att jag måste förse mig med ett rejält fång tulpaner för att klara smällen! :)


Kommentarer

 1. Hej Lotta!
  Härligt att se lite färg i rabatterna. Det är tidigt, hos mig brukar krokusen titta fram i slutet av mars, men i år kanske det dröjer till april.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 2. Den gulblommande trollhasseln ser ut som en glädjespridande punkare med alldeles för lång lugg :) Så klart vi behöver tulpaner... Fast senast köpte jag nejlikor - trodde de var bra blommor för allergiker = not.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Mitt eget smultronställe

Spaljéer, pergolor, klätterstöd