Till alla besvikna besökare

Min besöksräknare på den här bloggen har plötsligt börjat snurra på som bara den.
Lite väl mycket tyckte jag efter ett tag, så jag började undersöka hur man hade hittat hit till min lilla blogg.

Det visar sig att man kan hamna här efter att besökt en sida med mycket lättklädda tjejer som vill ha kontakt med en viss typ av kunder. Kanske heter alla tjejerna Lotta och bor i Lund för här i min trädgårdslund hamnar i alla fall dessa presumtiva kunder verkar det som.
Jag undrar om de blir besvikna???   ;-).

För många år sedan lyssnade jag till en välkänd trädgårdsprofil som använde uttrycket trädgårdsporr i samband med några riktigt vackra bilder han visade. Så nu när jag har dessa speciella kunder på besök här hela tiden tänkte jag bjuda dem på lite trädgårdsporr á la moi.
...nu slår väl besöksräknaren i taket....tror ni inte?
(Kanske nöjer sig 'kunderna' med mina sensuella bilder och låter den andra branschen dö ut,
det vore väl suveränt!!)

I alla fall...efter att ha letat runt bland mina bilder upptäcker jag hur svårt det var att hitta något som jag faktiskt kan peka på och säga 'detta kallar jag trädgårdsporr'. Alltför vackert, alltför romantiskt eller alltför oskyldigt blev min hjärnas dom över de flesta vackra bilderna, vilket visar hur enkelspårig jag är.

Försök själva så får ni se!


Kommentarer

 1. Hihi....... nä, vad säger du..... fniss.... Ja nu fick dom så dom teg!!!! Har faktiskt haft ett inlägg i somras som jag tror jag namngav Skördeporr.... utifrån alla 'särskådande' bilder ur omöjliga vinklar på de stackars grönsakena ;-)))))

  Gillar din trädgårdsporr - mer sånt!!!

  Kram
  CHarlotte

  SvaraRadera
 2. Ja det där kan man nog gå igång på som trädgårdsfantast, riktigt heta bilder, Lotta!
  Stor besvikelse dock för folk som förväntar sig annat.

  Jag brukar själv titta på hur mina besökare kommer till min websida, via vilka länkar, och har sett emellanåt lite ögonbrynhöjande websidor som jag inte kan förstå hur de kommer till mig efteråt. Jag hade ett inlägg om naked gardening för några månader sedan, kan det vara det som hjälpt till?
  Skumt tycker jag och man blir lite nyfiken och fundersam.

  Många kramar till dig Lotta!

  SvaraRadera
 3. Ja ibland undrar...men jag gillar din porr, så vacker och naturlig. Jag såg också en viss tendens till höjt besökarantal då jag skrev om mammografi och hade bröstbild inlagd (dock inte mina egna) Man får ju hoppas att det var själva inlägget som var intressant.
  Men det är väl som dom säger att sex säljer?!
  Det var iaf en fin knäpp på näsan detta inlägget.
  Kram på dig.
  Pella

  SvaraRadera
 4. Ha ha det där var lite humor.Undrar vad som vandrade genom deras huvuden när de kom till en sida med trädgårsbilder.Dina bilder i det här inlägget är ju superfina.

  SvaraRadera
 5. Fniss! Hoppas de gick igång på det där... :D Jag har också sett att det har varit lite skumma länkningar till min sida.. undrar också vad det kan vara som har lockat... Men det måste ju vara alla macrobilder på ståndare och pistiller.. ;)
  Gillar dina "porrbilder"!
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Heja dig! Död åt kvinnoförtryckare! Hjälp vad jag skrattade när jag läste ditt härliga inlägg:)
  Kram!

  P.S. Nya penséfröer är på väg från England;)

  SvaraRadera
 7. Ja du, iris är nog det porrigast som finns (i blomsterväg), så jag tror nog ingen blir besviken! ;-) Din blogg kanske till och med hamnar bland en och annans FAVORITER!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 8. Ja ha ha ibland undrar man...för ett tag sen skrev jag om min trädgårdsguru som är Hannu!
  Under den kvällen rasade det in besökare hade vid ett tillfälle 20 st.inne samtidigt!o så fortsatte det en stund..Jag blev lite lätt oroad o undrade vad som stod på?
  Senare gick jag ut på Facebook får då se att Hannu länkat till min blogg!!!Puh det förklarade saken han har ju en del vänner.Jag blev lättad o givetvis väldigt glad!!! :-)Över 100 pers.var inne den dan det är ju extremt mycke för mig:-)
  Annars såg jag kring jul att del googlat på lakritskola o kommit till mitt inlägg om lakritsknäck...
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 9. Ja! där fick dom så dom teg får vi hoppas ! dina porrbilder återvänder jag gärna till och hoppas att dom som var ute efter något annat också ändrade sig och fortsätter titta på denna sorten istället.
  Bra gjort!!!
  Mia

  SvaraRadera
 10. Ojdå, här fick man sig ett gott skratt! Kan inte tänka mig att någon kan bli besviken på dina "heta" bilder!!:0)
  Idag postade jag ditt vinstpaket, så du borde få det om någon dag!! Hoppas du hittar nåt smaskigt där:-)
  Kram Margot

  SvaraRadera
 11. Usch jag har märkt precis samma sak hos mig! Ryyys! Jag har ju också med Lund på min blogg, är det Lund som ställer till det?! Hoppas det slutar snart!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 12. Jag har också märkt det samma hos mig!!!! Isch!!
  Undrar just om det är Lund som gör´et..Inget vidare i varje fall..

  Kram Lily

  SvaraRadera
 13. ha,ha - Jo men visst var väl det lite porrigt!:) I alla fall erotiskt - ett fantastiskt mycket finare ord! Trist när man får fel besökare.... Men, någon av dem kanske fick ett nytt intresse tack vare dig?

  Kram,
  Stina

  SvaraRadera
 14. Du förresten - betyder inte "Lund" något gay-porrigt på typ hindi? (Ingen aning om exakt vad - bara något jag hört....)

  Kram igen!

  SvaraRadera
 15. Det var en riktig historia och dina bilder är porriga men i rätt mening//Britt

  SvaraRadera
 16. Fniss..här var det humor på blomstervärldens bekostnad, men undrar vad övriga "sökarna" roades av!?
  Kram /Bea

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick