Plank!Vi (okej, läs K) fortsätter bygga på vår entré.
Nu blir det ett plank med en tre-
funktionslösning. Dels ska det stabilisera den tidigare grinden som stått på ensam svaj i tujahäcken, dels ska det tjäna som handledare till den kommande nya entrétrappan och sist men inte minst ska det vara en barriär mot rådjuren. Inga problem något av det.... om jag bara planterat ullung-rönnen en halv meter längre ut från huset. Under hela bygget har det haglat svordomar över det stackars trädet och jag har fått kämpa för att hålla motorsågen på avstånd.

Men nu är kampen över och jag vann. Trädet står kvar men ärligt talat vet jag inte om jag kanske skulle gett upp striden innan det var för sent. Stolt och envis får jag väl helt enkelt lära mig att tycka om mitt figursågade plank och hoppas att trädet inte tänker växa mer (på sikt kan det bli tufft att komma in i huset!).


Kommentarer

 1. Blev ju väldigt fint! Trots din envishet...Inte lätt att veta i förväg att kommande projekt kan kollidera med nåt nyplanterat...
  Fiffig lösning med "urholkningen" i plankan!
  Lena

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Ullungrönnen är väl värd lite extra pyssel! Eller mycket!!!
  Tycker,
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Hvor er det bare blevet flot!

  SvaraRadera
 4. Så snyggt med plank, tycker jag. Hoppas att det är riktigt stadigt också. Mitt måste få några tvärsträvor i sommar. Sven och Simone gick hårt åt det.
  Gillar figursågningen. En ullungrönn ska man absolut värna om.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 5. Haha, ja ibland så.....

  SvaraRadera
 6. Hi hi...figursågat plank. Ja men vad gör man inte.
  Ha de gott från Maria

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trist rabatt men trevliga träd

Trädgårdströtthet - finns det?

Åhhh, såå bra!