Prioritera rätt

Nu händer allt väldigt snabbt och har man inte alltför mycket fritid så blir det lätt att man fokuserar på 'fel' saker. Det ska inte bara klippas sniglar och gräs eller skäras rosor och rabattkanter. Tänk om jag missat kobrakallornas blommor i motljus....
  ... azaleans läckra bladutsprång mot de lila tulpanerna 'Purple Flag'....


....eller munkhättan 'Rune's magnifika blomma.


Sniglarna och rabattkanterna finns nog kvar till nästa gång jag är ledig....

Kommentarer

 1. Känner igen mig... Tur att man stannar upp för att fota till bloggen ibland;). Jag fick knölar av kobrakalla i höstas, har fördrivit dem och nu satt ut i rabatt. Behöver jag gräva upp dem i höst eller klarar de vintern i zon 1?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna, det beror nog på vilken sort det är men zon 1 låter tryggt. Jag har aldrig vinterförvarat mina inne och de har klarat ett antal vintrar här på gränsen till zon 3.

   Radera
 2. Ja, det gjelder å nyte! Flotte bilder. Tror det heter snabelkala hos oss, og akkurat nå "popper" den opp overalt. Men den har ikke kommet så langt om hos deg.
  Vi har giftet med Ferramol langs tomtegrensen i noen år, og i år har vi ikke funnet en eneste snegle i hagen (bortsett fra de med hus)
  Men vi sjekker hver kveld...
  Ha en fortsatt fin uke :-))

  SvaraRadera
 3. Nu vill man verkligen inte missa en enda kväll i trädgården. Vackra bilder.
  Fin pingst till dig
  Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trist rabatt men trevliga träd

Trädgårdströtthet - finns det?

Åhhh, såå bra!