2 x award

Så glad jag blir!!!

Först får jag en award av Anna-Karin
med den härligt inspirerande bloggen

och sen en till från

Sophia med den ljuvliga bloggen
Sophias Trädgård där man kan njuta av
helt otroligt vackra fotografier.


Awarden delas ut till bloggar som har mindre än 100 följare och som man tycker borde upptäckas av fler. Reglerna är enkla och enligt följande:
 • Det är en blogg-award som du har möjligheten att dela ut till dina 3-5 favoritbloggar som har mindre än 100 följare.
 • Du meddelar bloggaren genom att skriva en kommentar i deras blogg. Du berättar att deras blogg är en av dina favoriter och att den har blivit utnämnd till en Liebster Blog Award.
 • Den som mottager utmärkelsen/awarden skickar länken till personen som delade ut den och till fem av hans/hennes favoritbloggar med mindre än 100 följare.


Nu vill jag i min tur dela ut den här utmärkelsen till några av mina favoriter


Sommar året runt   - händiga Scilla (som har det vackraste kökskaklet jag sett på länge) bjuder ofta på personliga tips och ger fantastisk inspiration som är lätt att gå igång på. Scilla har en egen sida i min 'Saker att härma'-bok.


Nature as I see it   - när Annelie bjuder på nytt inlägg skyndar jag mig dit och blir aldrig besviken. Allt från Clint Eastwoods eventuella sjukdom, fotografering i glasburk till fantastiska julgranar har jag fått läsa om ...och detta med en humor som jag bara älskar.


Bakom häcken   - där man får hälsa på i en helt fantastisk trädgård, som påminner mig om filmen 'Den hemliga trädgården'. Prästgårdseva berättar om arbetet som ligger bakom de läckra bilderna och man får ta del av hennes tankar och funderingar omkring trädgården och dess växter. Underbart!!


The mill on the hill   - Pella skriver personliga inlägg, alltid läsvärda och ofta väldigt tänkvärda. Dessutom är hon en fantastiskt duktig fotograf och visar ofta bilder som få mig att bli sittande länge och bara njuta. Ibland bjuder hon på bilder från sitt helt makalösa växthus och då skiftar jag i grönt  (av avund - inget annat).


Rosor och magnolia   - AnnCharlotte har två trädgårdar (och en otroligt cool katt) att sköta om så där händer massor av spännande och intressanta saker. Alla inläggen är kryddade med fotografier som tagna ur en konstbok vilket gör detta till en av mina favoritbloggar.


Spirande grönt   - Rebecca har koll på läget och ger kanonbra tips om aktuella saker och tycks veta precis vad jag vill ha (fast jag inte ens själv visste det ibland). Så en liten varning för upprepade 'vill ha, ska ha, måste ha'!!!Det stod att man fick utmärka 3-5 stycken men räknar man som jag, 2x3, så blir det faktiskt 6, eller hur?Kommentarer

 1. Hej Lotta,
  Stort grattis till välförtjänta awarder. Måste förresten genast kolla så att faktiskt är följare av din blogg:)
  Nu har jag fått nya penséfröer från England. Vill du ha nya, eller tycker du att det är för sent nu? Det finns andra fröer att välja mellan också, i min frölista.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till awarderna! Fick mig ett gott skratt över det fräcka rådjuret i ditt förra inlägg, snacka om respektlöshet:))
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Läser rodnande din motivering....tack gulliga Lotta....Tack.
  Inez hälsar också......

  SvaraRadera
 4. Lotta! Gulle dej. Vilken morgon att få öppna upp datorn och läsa kommentar hos mig och dina gulliga ord om min blogg. Grattis själv till dina utmärkelser, det är du väl värd.
  Tusen tack, och jag ska förvalta min award väl.
  Kramen / Pella

  SvaraRadera
 5. Grattis till dina awarder - dom är du välförtjänt av!!! Och tusen tack för att du ville ge en till mig! Du gör mig jätteglad - och vilken smickrande beskrivning! Jag tackar och bockar. (Kaklet fanns här när vi flyttade in - det var en av de saker som gjorde att jag blev kär i detta hus.....)

  Kram!
  Stina

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis till dig Lotta! Två stycken, det har du förtjänat. Älskar att läsa dina inlägg som alltid har lite glimten i ögat.

  Och Tack snälla, rara, gulliga för min award. Nu rodnar jag när jag läser dina fina ord. Den här dagen har börjat bra.

  Många kramar

  Annelie

  SvaraRadera
 7. Grattis till dig!Ja Annelies blogg har jag stenkoll på hon är så rolig o visar så fina bilder!De andra har jag bara sett skymta förbi när de kommenterar.På så vis är detta en bra award för nu hittar jag ju till fler!Särskilt när man räknar som du gör fniss smart ;-)
  Ha det bra KRAM från mig!

  SvaraRadera
 8. Grattis till Awarden!
  Trevlig kväll! /Bea

  SvaraRadera
 9. Grattis till det!
  Kul det där för det skapar nya kontakter.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 10. Grattis till dina awards, väl valda! Fin blogg du har som jag kommer att följa via uppdateringarna! Ha de gott/Jens

  SvaraRadera
 11. Tackar så hjärtligt för awarden och dina jättefina ord om min blogg!!! Så glad jag blir! Bockar och bugar djupt:)

  Hoppas att du får en toppenhelg,
  Rebecca

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Vy Tre

Överblick