Rosa skymning

En kväll så färgades molnen över oss rosa av den nedåtgående solen och i samma stund sveptes trädgården in i ett rosa skimmer. Jag som tänkt att nu är det sista året som bläran får breda ut sig i kryddgården ändrade inställning direkt, och den romantiska rabatten gjorde plötsligt verkligen skäl för sitt namn.Jag är verkligen nöjd med den romantiska rabatten med stensättningen som döljer att en enorm bumling ligger strax under marknivån. Det är bara rosorna som sviker ..... som vanligt!

Kommentarer

  1. Vilket romantiskt skimmer..:-) Blir glad för att du tycker att Paradiset är inspirerande! Och kul att du köpt en bäcktistel, de förtjänar att spridas, de är snygga och än så länge låter sorken dem vara i fred här. kram Sophia

    SvaraRadera
  2. Det är ofta lite magiskt kvällsljuset... Men jag förstod inte, vad är bläran för något?

    SvaraRadera
  3. Det ser dejligt ud med stier, sten og små hække, det holder lidt styr på det hele. Dejlig hyggekrog i bagggrunden. Rosa er jo en dejlig romantisk farve - og godt ser det ud.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trist rabatt men trevliga träd

Trädgårdströtthet - finns det?

Åhhh, såå bra!