Bästa julklappen?

Jag trodde verkligen det låg en dator i min julklapp. Min nuvarande tar 12 minuter att starta, ytterligare 9 innan skrivbordet dyker upp och ska jag skriva något så tar den långa pauser och laddar om mellan var sjunde mening ungefär. Onekligen väldigt frustrerande. Dessutom blir allt svart då och då tills ett meddelande med 'Allvarligt fel - omstart krävs' lyser upp tillvaron. Suck!! Jag vet att familjen är trött på min klagan och tycker jag ska införskaffa en ny, men jag har haft min dator väldigt länge (sen hans barndom påstår min 19-åring) och den är fylld med bra-att-ha-program, dokument och bilder som jag drar mig för att börja flytta och rensa bland.

Därför var det med lätt bävan jag packade upp en liten hjärtformad ask från K med en liten lapp i.

Men den mannen lyckas alltid att överraska mig! På den lilla lappen stod inte alls något om gigabytes eller Ram-minne utan:
'På askens botten ligger en liten provlapp. Om du tar lappens vikt & arean x mycket så får du en hum om det riktiga exemplaret som ligger i källaren där hemma. Ett arbetslag ingår också i julklappen'

Provlappen var från en dammduk.

Så nu har jag dammsugit bibliotekets hyllor på passande litteratur. Jag stegar, fotograferar och fluktar ute på gräsmattan och har dessutom skissat på min sen länge närda dammdröm. Aldrig har den varit så nära som nu.


Jag får nog själv investera i en ny dator så jag kan dokumentera arbetet i detalj (och bli riktigt tjatig här på bloggen).


Kommentarer

 1. Vilken härlig överraskning! Ska bli spännande att få följa med på din/er dammresa i vår, för jag hoppa att vi får följa med!
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Men så spännande! Det här blir spännande att följa :-) Den dammen måste jag komma och titta på när den är på plats. Får köra en uppföljningstur. Funderar ju själv på att börja dammbygge i år så då vet jag vem jag ska vända mig till med frågor.
  kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Nu måste du visa många bilder från dammbygget.Det blir spännande.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar julklapp! =)
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 5. Åh, så roligt att få en sån julklapp! Det borde kanske jag ge min man så det blir lite mindre gräsyta för mig att klippa... Min bästa överraskning (egentligen ingen julklapp men ändå det jag blev gladast för) är att vi äntligen ska renovera tvättstugan/planteringsrummet!!!!!! Jag klommer få flera meter bänk att ställa frösådderna på och växtlampa som täcker in hela rumemt i taket "ler STORT" Stackars dom kvinnor som får en parfym av sina män "hahaha"
  Jag kommer garanterat följa ert dammbygge med spänning.
  Gott Nytt Kram / gittan

  SvaraRadera
 6. Det tycker jag att du gör rätt i.....fast jag får allt tillstå att K verkar inte så dum.....spännande att få se det fortskrida....
  God fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera
 7. Oooh! Så det är dags nu! Ojojoj så spännande! Ska bli himla spännande att följa under vår och sommar. För du lovar väl att dokumentera allt?
  Kram o go fortsättning!

  SvaraRadera
 8. vilken superduperjulklapp :)
  å missa nu inte.

  SATURDAY SHOW OFF

  de e kul att var med :)
  Välkommen
  Håkan

  SvaraRadera
 9. Spännande julklapp :) kul tycker jag att de ej blir de man tänkt :) hihi ska bli kul att se hur de blir. Vad har du för ritprogram att rita trädgård med? Kram Suss

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trist rabatt men trevliga träd

Trädgårdströtthet - finns det?

Åhhh, såå bra!