På gång in i dimman

Egentligen ville jag bara ha en upptrampad jordstig på högra sidan om dammen, den så kallade underhållsstigen, som vi använder då vi ser till dammens elektriska inslag såsom pump och belysning. Men efter ett tag så upptäckte vi hur ofta stigen användes, och framför allt hur lerig den blev efter skyfallen, så lite snabbt samlade vi ihop överblivna stolpar från husbygget, några rundlar jag har haft liggande som krukunderlag i rabatterna och en bunke överbliven tegelkross. Ner med allt i jorden... och visst blev det lite charmigt?! Stigen ska kantas av hostor, ormbunkar och annat frodigt, så den kommer förhoppningsvis inte att synas utan bara skymtas.... och vår fula 'bra att ha'-hörna krympte ytterligare något. Bara en så'n sak kan glädja mig rejält. 

En annan sak som gläder mig är min födelsedagspresent. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk till rökmaskinen först, men nu kan jag knappt slita mig från åsynen av dimman som rullar fram över vattenytan.   Det är rent hypnotiskt!


Kommentarer

 1. Så tøft det ble. Både dimman og gangveien! Forstår godt du setter pris på din fødselsdagspresang :-)
  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

  SvaraRadera
 2. Det ser ju magiskt ut! Magimaskin;-) kram Sophia

  SvaraRadera
 3. Förstår att du inte kan slita dig, magiskt.

  SvaraRadera
 4. Gången blev ju jättebra och sista bilden är ju bara så läcker. Gillar de där dimmojängerna.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Ja, himmel va fint det blev!!! Magi, precis som Sophia säger. :)
  Kramar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trist rabatt men trevliga träd

Trädgårdströtthet - finns det?

Åhhh, såå bra!