Det försvunna paradiset

Men oj, vad har du gjort? utbrast K när han såg min nyanlagda gång. 'Har du inte lagt sand under? Det ser lite ojämnt ut. Du vet att ligger trästolparna direkt i jorden så håller de inte så länge. Kan man verkligen gå på dem när de är så ojämna? Varför har du hoppat över en bit här... jaså, en rot, ska du inte kapa den?... det ser lite konstigt ut med ett glapp sådär.

Sen visade jag detta fotot för min äldsta son.
Var är det taget någonstans? ....nähä, i trädgården? det ser ju ut som i en djungel någonstans.... Snyggt jobbat, morsan!

Jag vet att man inte ska skryta men visst är han lyckad?
Ja, sonen då förstås, mannen är ju helt misslyckad!


Detta är den första träbelagda etappen på gången som går runt lövsalens stora rabatt. 
Rabatten vill jag inte ens fotografera eftersom den är uppbyggd av huvudsakligen olika hostor och i år har de blivit mycket hårt åtgångna av snigeldjävlarna. Till och med det giftiga kermesbäret har de varit på. Halvvägs in i stammen sen dog den snigeln förhoppningsvis. 



Nu ska jag ge mig på att ändra om i rabatten, och gräva ner vår gamla parabol som fågelbad....
Håll tyst K, jag struntar i att den rostar sönder....




Kommentarer

 1. Haha, din K låter som min D:)) Men jag tycker det är jättefint, bra jobbat.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat! Även här ligger virket rätt på jorden. Lär inte ruttna så länge jag bor här. Man kan ju inte behöva ta ansvar för allt;))

  SvaraRadera
 3. Haha, vad roligt, men visst är vi olika. Du har varit jätteduktig, och snyggt är det med.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Det är väl inte meningen att det ska hålla längre än planteringarna? :) Är det inte hål i botten på parabolen? Då kan den bli ett stort fågelmatfat att hänga i ett träd, om du inte får det tätt för vatten? Fågelfint både och :)

  SvaraRadera
 5. Tjusigt! VI byggde upp våran trägång och lade grus emellan. Lite överkurs men men.. Gillar de här stigarna och vi har dem i en rabatt till. Nu planerar vi en ny rabatt och det finns en risk för en trä gång där i ;)

  SvaraRadera
 6. Snyggt jobbat och tack för några muntra skratt!
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Din son har helt rätt, supersnyggt och det passar perfekt med den typen av gång där hos dig! Parabolen kan du ju lägga markduk under om du vill öka livslängden lite på den :) Vi har goda vänner som grävde ner sin gamla parabol för en herrans massa år sedan och den håller än idag, så den behöver ju inte rosta så snabbt.
  Ha det gott / Kram gittan

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång.

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Spaljéer, pergolor, klätterstöd

Vårvyer