Vad gör jag här... eller en idiot på resa II.

På min 'bucket-list' kan jag bocka av rumphasning nerför Ayers Rock, fastklamring vid något slags barrträd vid Grand Canyon,  baklängeskrypning nerför en hög, brant pyramid i Mexico och den värsta av alla.... vinglat upp- och nerför ett gigantiskt norskt berg till Preikestolen.

 Jag är ju höjdrädd! 

Så hur kommer det sig att jag nu syns på denna bilden? Krypandes längs kanten på en bergsstig (i 37 graders värme) med räcken som i mina kritiska ögon ser minst sagt opålitliga ut?

 Jo, mitt resesällskap lovade mig att det var här de vackra citrusträden och olivlundarna fanns. Med K hojtandes bakom mig att 'ser du så många citroner' kunde jag bara muttra till svar 'nej, men en j--a massa myror' och hoppas att pärsen snart skulle vara över. 

Visst är Italien vackert, speciellt här vid Cinque Terre och speciellt såhär i efterhand när jag kan njuta av utsikten från K's bilder.


(Men oj vad skönt det är att vara hemma i mitt platta, svala Skåne.)

Kommentarer

  1. Hej Lotta! Det kan inte vara lätt att vara höjdrädd och ändå ta sig upp. Tur att det finns foton, för jag antar att du inte fick se så mycket av vyerna. Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. Åh, cinque terre har jag på min lista, älskar Italien men nu bär det av till Sardinien den här gången.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trist rabatt men trevliga träd

Trädgårdströtthet - finns det?

Åhhh, såå bra!