Suck, vilken äng!

 I år sådde jag en äng. En påse färdig ängsblandning, en påse blåklint, en påse rosenskära och en påse dill.
Det kom upp en hel del vackra blommor...


...och så här ser själva ängen ut! Och har sett ut i stort sett hela sommaren. På bästa platsen mitt i trädgården. Allting har kommit upp och lagt sig att vila direkt. K har tjatat om att få köra över 'skräpet' med gräsklipparen och nu har den dubbla rosenskäran äntligen blommat - där nere någonstans i ankelhöjd. Kör över eländet och sen ska jag aldrig mer så en äng.Kommentarer

 1. Har heller aldrig lyckats med en äng... Men jag har insett att jorden där jag prövat har alltid varit för fet. Och jag älskar att gödsla så jag har också gett upp om äng ;)

  Carina

  SvaraRadera
 2. Tanken var ju god och blommorna så söta! Jag håller också på med en äng. Grävde bort jordlagret med skopa och försökte hålla borta gräset som ändå ville växa i gruset. Sått in diverse ängsblommor, slår två gånger under säsongen och bär iväg, men gräset är ändå frodigt. Knepigt med ängar.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta!
  Det blir inte alltid som man tänkt sig. Blommorna är fina i ditt collage.
  Ha det fint / Marika

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trist rabatt men trevliga träd

Rabattbeskrivning: Fjärilsrabatt utan fjärilar

Trädgårdströtthet - finns det?