Adventstider- du milde tid!

Första advent har nu passerat och kan sammanfattas med regn, dimma och en aningens vårkänslor. 
En hel del julkulor ligger kvar i väntan på min inspiration men just nu är det mer spännande att gå runt i trädgården och fotografera blommor och blad. Ormhasseln har undersköna ljusgrå hängen som snart kommer att matchas av fullt utslagna julrosor. Längs med husets norrsida blommar tibasten i vackert rosa och det skulle vara fantastiskt fint om kejsarolvonet bredvid hade blommat samtidigt men tyvärr har den redan blommat över och lämnat kvar små bruna tofsar.
Längst ner i trädgården sticker det upp något som liknade narcissblad och nu ska jag med spänning följa denna utveckling. Kanske är den identifierbar den tredje advent. K och jag har beslutat oss för att lämna den gråbruna skogen i helgen och bege oss söderut.
En timmes bilfärd och vi landar i centrala Köpenhamn. Hoppas det är mer julstämning där.

Se mer adventstider på trädgårdsfägring.

Ha en fortsatt fin vecka
Lotta

Kommentarer

  1. Att förflytta sig till K-hamn är alltid rätt. En lite mer kontinental känsla där. Så mycket fin blomning du har. Doftade ett olvon häromdan. Två stora buskar som stog fullt utslagna - fantastiskt.

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Det är klart jag blir glad för en kommentar men känn inget tvång. Själv läser och följer jag många bloggar utan att kommentera. Detta då jag för det mesta läser bloggar på mobiltelefonen och det blir ofta så konstiga ord då jag försöker skriva på min lilla skärm. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Trädgårdströtthet - finns det?

Mitt eget smultronställe

Spaljéer, pergolor, klätterstöd